13 Ağustos 2009 Perşembe

2 büyük hedef



Bu sene gerçekten iki büyük amacımız var.İlki Premier lig'de üst üste dört kere şampiyon olan ilk takım olmak.Premier Lig'in ilk şampiyonuyuz (93-94).İlk iki sezonu şampiyon olduktan sonra araya Blackburn Rovers'ın şampiyonluğu girmişti(95).Sonraki iki sezon tekrardan kırmızı şeytanlar zirvededeydi (96-97).Üst üste üç kere şampiyon olduğumuz sezonlar ise 99-00-01'di.Serimizi Arsenal bozmuştu (02).Ama yeniden şampiyonluk dizisi yaptık ve bu sene bizi Arsenal'in zorlayacağını düşünmiyorum.Liverpool Ligi 4'lememiz yolunda önümüzde en büyük engel olacaktır.Sonuçta geçen senenin intikamını almak isteyecekler ve yaptıkları hataları tekrarlamamaya çalışacaklardır.Fakat geçen sezon en büyük rakipleri olan bizi, iki kez yenip arkmaızda kalmışlardı.Bence sır bu nedenden dolayı haketmediler başarıyı.Burdan hemen 2.amacımıza geçiyorum.Geçen sezon kırmızıların 18'ini egale etmiştik.Bu sezon ise ekarte etmek ve İngilterenin resmi olarak en büyüğü olmak!


İngilterede ve dünyada bir çok spor yazarı şansımızın fazla oldmadığını söyliyor.İki büyük oyuncumuzu kaybetmiş olmamızı gerekçe gösteriyorlar.Haklılar, ama izlenimlerime göre herkez inanılmaz inaniyor şampiyonluğa.Akıllardaki düşünce ise Ronaldo ve Tevez değil.United'ı ,United yapanın bizler yani takımın olduğu gerçeği.Alex Ferguson'da eminim Pazar günü Türkiye saatine göre 13.00 da yapacağı sezon öncesi basın toplantısında söylediklerme benzer cümleler kuracaktır.


Neden olmasın... 2009-1010 şampiyonu Manchester United ?!

1 yorum:

Clerk dedi ki...

Liverpool camiası gerçekten yıllardır bu başarıyı bekliyor. Çok uzun zamandır şampiyon olamıyorlar ve evet gerçekten de kadroları çok güçlü. Xabi Alonso'yu kaybettiler belki ama Gerrard ve Mascherano gibi dünyanın en iyi ikili orta saha kombinasyonuna sahipler. Fernando Torres'i biliyoruz zaten. Carragher kendi kalesine gol atmaya ara verirse büyük ihtimalle Liverpool. Bi de Benitez bir sistem belirleyebilirse en sonunda. Nani elbette gelişecek, Scholes'un arkasında pişen Anderson da ilerliyor ufaktan ama kabul edelim, bu sene şansı çok az united'ın. benim gözümde city'nin şansı daha fazla desem abartırım ama size yakın olacaklardır. Gareth Barry transferine diyecek tek lafım yok. En alınması gereken isimdi City için. Tevez'li Adebayor'lu Santa Cruz'lu 3'lü bir forvetle Mark Hughes'un elinde oynayacaklarını hesaba katarsak... Zor bu sene işiniz...